Handlasser
Werken bij Marquette

Handlasser

Jouw contactpersoon:
Karolina Smaga – Krol
Karolina Smaga – Krol
Ervaren MBO Vriezenveen Volgens cao
Informatie over de opdrachtgever

Deze opdrachtgever van Marquette biedt u een breed scala aan hoogwaardige plaatbewerkingen in voornamelijk middelgrote productieseries. Innovatieve dieptrektechnieken, lasersnijden en lassen van o.a. dieptrekproducten, poedercoaten en eindmontage, alles is in eigen beheer mogelijk.

 

De klant beschikt over alle benodigde certificeringen, waaronder de ISO-9001 certificering, de laskwalificatie ISO 3834-2 de milieunorm ISO-14001.

 

Functieomschrijving

Jouw doel als handlasser is het voorbereiden en uitvoeren van laswerkzaamheden op basis van opdrachten en/of instructies conform de kwaliteits- en veiligheidseisen. Rekening houdend met de te verwerken materiaalsoorten en de te gebruiken Mig-Mag lastechniek.

 

Waar nodig worden producten gemalen en afgewerkt. Het is natuurlijk belangrijk dat je tekeningen kunt lezen en je werkzaamheden kunt uitvoeren conform deze tekeningen. Elk gelast onderdeel wordt geregistreerd in de systemen, basis computervaardigheden zijn vereist in deze functie. Daarnaast denk je proactief mee over verbeteringen op de afdeling.