Wij gaan verder dan werk alleen

De perfecte match creëren tussen werkgever en werknemer, dat is wat Marquette doet! Wij bieden gemotiveerd en gekwalificeerd personeel voor elk vraagstuk. Door personeelsoplossingen te bieden voor (technische) productiefuncties in diverse sectoren, ontzorgen wij zowel werkgevers als werkzoekenden. Onze focus ligt hierbij op de regio Twente.

Met het oog op het welzijn van onze werknemers, gaan wij verder dan alleen arbeidsbemiddeling. Al sinds 2005 denken wij mee met het totale personeelsvraagstuk, regelen we huisvesting voor buitenlandse medewerkersbieden en bieden wij beroepspraktijkvormend onderwijs. Bij ons staan motivatie, kennis van zaken en vakmanschap centraal. Dit is duidelijk terug te zien in onze persoonlijke werkwijze en bijzondere bedrijfscultuur. 

Win - winsituatie

'Door goed te zijn voor onze medewerkers, zijn deze medewerkers ook goed voor onze opdrachtgevers'

Ons team

Maak kennis met onze specialisten

Bij Marquette ontwikkelen we goede relaties met de mensen waar we dagelijks mee werken, of het nu gaat om medewerkers, opdrachtgevers of werkzoekenden. Samen met een team van ambitieuze professionals leveren we kwaliteit naar al onze opdrachtgevers! Weten wie we zijn en hoe we dat doen?
Maak kennis met onze specialisten
Maak kennis met onze specialisten