Diensten

Diensten

Wij zijn een echt mensenbedrijf!

Bedrijven van A tot Z ontzorgen door personeelsvraagstukken op te lossen, dat doen wij bij Marquette het liefste. Of het nu gaat over de zoektocht naar vakkundig personeel, een erkende organisatie of huisvesting, wij bieden dé oplossing. Als erkend leerbedrijf met beroepspraktijkvormend onderwijs, maken we het hele plaatje compleet.

 

Diensten

Detacheren

Stop met de eindeloze zoektocht naar de juiste medewerkers en laat deze zorg over aan Marquette. Wij zorgen voor de werving van vakkundig personeel op de juiste plaats.
Meer over detacheren
Detacheren
Diensten

Huisvesting

Op zoek naar de beste leef- en werksituatie voor buitenlandse flexkrachten? Bij Marquette wordt alles tot in de puntjes eerlijk en transparant geregeld.
Meer over huisvesting
Huisvesting
Diensten

Opleidingsmogelijkheden

Wij hechten veel waarde aan het werkgeluk van onze flexmedewerkers. Door hen continu de kans te bieden zich in hun vakgebied te ontwikkelen dragen we hier aan bij.
Meer over onze opleidingsmogelijkheden
Opleidingsmogelijkheden
Diensten

Vervoer

Werken in een ander land is niet altijd even makkelijk. Want hoe kom je op het werk als je met de bus naar Nederland komt? Of met het vliegtuig? En in Nederland geen eigen auto tot je beschikking hebt?
Meer over vervoer
Vervoer