Assemblage medewerker Aebi Schmidt
Werken bij Marquette

Assemblage medewerker Aebi Schmidt

Jouw contactpersoon:
Oliwia Hamer
Oliwia Hamer
Ervaren MBO Holten 14,48 - 16,60 bruto per uur incl. ADV vergoeding, exclusief toeslagen wegens overuren en of ploegendienst

Informatie over onze opdrachtgever

Aebi Schmidt Nederland is onderdeel van de internationale Aebi Schmidt Groep waar circa 1.300 medewerkers werken. Wereldwijd leveren ze producten op het gebied van gladheidsbestrijding, sneeuwruimen, straatreiniging en tuin- en parktechniek. Aebi Schmidt Nederland is gevestigd in Holten en vanuit daar ontwikkelen en produceren ze gladheidsbestrijdingsmaterieel. De cultuur binnen Aebi Schmidt is samen te vatten als no-nonsens, betrouwbaar en resultaatgericht. Er is veel persoonlijke aandacht en je leidinggevende motiveert jou om het beste uit jezelf te halen!

Functieomschrijving

's Morgens 7:15 uur stap jij door de ingang van Aebi Schmidt om fris te beginnen aan een nieuwe dag. Je legt jouw spullen in jouw persoonlijke kluisje en zorgt dat je voor 7:30 uur omgekleed en wel op de werkplek staat. Dit kan in de lijn zijn, op de deelmontage of het XP Dock. Vooraf heb jij op de weekopdrachten al gekeken wat er vandaag op de planning staat. Leuk! Vandaag start je met een Syntos aanhangstrooimachine. Als assemblagemedewerker bij Aebi Schmidt kan het zijn dat je meewerkt aan de bovenbakken van de strooier, maar het kan ook zijn dat je met jouw kennis en ervaring krachtbronnen in elkaar zet. De werkzaamheden zijn divers en lopen technisch uiteen. Jij bent in elk geval verantwoordelijk voor jouw plek en jouw werkzaamheden. Samen met jouw collega's bouw jij een volwaardige machine op die aan het eind van de lijn functioneel is. Hoe gaaf is dat?!